HomeOver onsTaxatieKontakt
Over ons


Astrid Snoijink is reeds vele jaren aktief in de makelaardij. Na eerst ruime ervaring opgedaan te hebben is zij voor zichzelf begonnen. 

Astrid Snoijink Makelaardij en Taxaties is een gecertificeerd makelaarskantoor.
Wij staan ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert.
Dit is een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.
Het VastgoedCert keurmerk biedt uw als klant zekerheid over de deskundigheid en vakbekwaamheid van de makelaar/taxateur.
Om in het VastgoedCert-register ingeschreven te blijven zijn de geregistreerde makelaars en taxateurs verplicht zich elke 5 jaar te hercertificeren.

Tevens zijn wij aangesloten bij de VBO, de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed.
VBO Makelaar is een grote brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed.
VBO-leden worden permanent getoetst op hun vakkennis. Om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen zijn de VBO-leden gehouden aan de gedragscode.
Op hun handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege. 

Alleen gecertificeerde en geregistreerde makelaars/taxateurs, die bovendien zijn aangesloten bij een brancheorganisatie, mogen taxatierapporten uitvoeren voor de "Nationale Hypotheek Garantie" en alle andere geldverstrekkers.

Door onze effiïënte werkwijze en grote souplesse kunnen wij op korte termijn een uitgebreid taxatierapport met benodigde bijlagen leveren. 


Home|Over ons|Taxatie|Kontakt